Wypożyczalnia samochodów luksusowych - czy warto skorzystać z takiej oferty?
Marzy Ci się przejazd ekskluzywnym samochodem?Wypożyczalnia samochodów luksusowych dostarczy Ci wiele fantastycznych wrażeń. Zapraszamy!
2021-08-27, 14:58

Wypożyczalnia samochodów luksusowych

Marzeniem wielu osób jest przejazd wyjątkowym samochodem, który wygląda ekskluzywnie i dostarcza mocnych wrażeń. Choć atrakcja ta nie jest tania, to warto chociażby raz w życiu z niej skorzystać. Wypożyczalnia samochodów luksusowych to miejsce, w które warto się wybrać, jeżeli chce się sprawić bliskiej osobie prezent - na pewno ucieszy się ona z możliwości jazdy wyjątkowymi modelami samochodów.

Wypożyczalnia samochodów luksusowych - oferta

W ofercie Premium Rental znajdziesz ekskluzywne modele samochodów znanych marek, w tym BWM, Audi Mercedes czy też Mini. Wszystkie auta są dobrze wyselekcjonowane, dlatego na pewno będziesz zadowolony, gdy skorzystać z usług wypożyczalni samochodów luksusowych

Zależy nam na kliencie, dlatego umowy najmu są klarowne, a przed wypożyczeniem wszystko jest jasne. Z naszymi autami możesz podróżować nawet poza granice kraju. Ponadto dla stałych klientów przygotowaliśmy atrakcyjne rabaty.

wypożyczalnia samochodów luksusowych

Ile kosztuje wypożyczenie luksusowego auta?

Wypożyczalnia samochodów luksusowych posiada jasny cennik, który dostępny jest dla wszystkich klientów. Wynajem ekskluzywnego auta nie należy do najtańszych. Przykładowo najdroższy model - BMW M3 COMPETITION - kosztuje aż 1499 złotych za dobę. Najtańszy samochód wypożyczysz 1000 złotych taniej - za 499 złotych.

Co zrobić, by wypożyczyć samochód?

W celu wypożyczenia samochodu, musisz mieć ukończone 21 lat, a także ważne prawo jazdy od co najmniej 2 lat. Nie możesz być również wpisany w Krajowym Rejestrze Długów.

Premium Rental